Vlaams welzijnsminister Jo Vandeurzen (CD&V).
Volledig scherm
Vlaams welzijnsminister Jo Vandeurzen (CD&V). © BELGA

Begrotingscontrole levert Vandeurzen 12 miljoen euro op

Vlaams minister van Welzijn Jo Vandeurzen krijgt 12 miljoen euro extra budget voor eenmalige investeringen. Dat heeft de Vlaamse regering vorige vrijdag beslist op de ministerraad. Daarnaast krijgen jeugdhulp en de woonzorgcentra er respectievelijk 6 en 3 miljoen euro aan recurrente uitgaven bij. "Hiermee kunnen we verder inzetten op de zorg en ondersteuning van kwetsbare personen", zegt Vandeurzen.

9 reacties

  • Fredien Vandervekens

    6 jaar geleden
    Dienen diep-christelijke mens heeft bezoek van de paashaas gekregen. Wedden dat hij weende ? Terloops, wat "doet" die daarmee ? Aangezien hij niks "doet" ? Hij is "gemandateerd" voor zowat alles .... en niks.
  • Ronny Van Wijngaerden

    6 jaar geleden
    Kan hij zijn wachtlijsten voor mensen die wachten op een PVF inkorten. Maar dat zal wel ijdele hoop zijn.
  • Emi Hergersberg

    6 jaar geleden
    tita tovenaars zijn onze politici op gebied van begroting. Ze hebben véél geld nodig omdat we met veel mensen zijn... de groep jonge onverbeterlijke misdadigers daar weten ze binnenkort geen weg mee. Dan zijn er nog de velen die een "slechte jeugd" hebben en al op voorhand verontschuldigd zijn voor wat nog komt.
  • chris delanghe

    6 jaar geleden
    benieuwd hoeveel we er morgen zullen naastzitten als ze het nog eens nagerekend hebben. Als ze al die belastingsontwijkers heihard aanpakken zal het nog beter gaan. met cijfers kunnen ze in dat land alles uitleggen. sommige politici zijn daar zelfs héél goed in.
  • Iwan xxxxx

    6 jaar geleden
    er zijn verschillende manieren om een begroting op te maken je maakt de berekening en kijkt naar de uitkomst of je schrijft de uitkomst die nodig is op een papier en past de berekening aan naar het verhoopte bedrag