Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Zo zal de nieuwe tribune van KV Mechelen eruitzien

KV Mechelen wil binnenkort beginnen aan de bouw van de nieuwe hoofdtribune, samen met nieuwe sponsor renovatiebedrijf Verelst. Malinwa deelde donderdag een geanimeerd filmpje op Twitter van hoe de tribune er straks moet uitzien. Op 11 april start KVM met de afbraak van de oude hoofdtribune. De nieuwe tribune zal tegen de eerste competitiewedstrijd van volgend seizoen speelklaar zijn.

jtp

“1A of 1B: de bouw van een nieuwe businesstribune stond sowieso gepland”, zo laat KV Mechelen weten op haar website. “De middelen zijn er, de plannen getekend en we hebben met Verelst een bouwpartner die ons de komende vijf seizoenen ondersteunt”, zo zegt Olivier Somers, hoofdaandeelhouder van KV Mechelen. “Belangrijk is ook dat de bouw geen impact heeft op het voorziene sportieve budget.”

“De kranen worden de komende dagen gezet en dan gaat de grote hamer ertegen”, zo zegt Somers. “We bekijken nog wanneer we dan exact een moment prikken voor wie letterlijk een stukje hoofdtribune wil meenemen. Een stoeltje zal je jammer genoeg niet kunnen afhalen, want deze worden opnieuw gebruikt, op de tribune achter doel. Het doel is om het gelijkvloers met de kleedkamers en de tribune speelklaar te krijgen tegen de start van de competitie, begin augustus. Nadien beginnen we aan de binnenafwerking.”

© KV Mechelen

“Als je weet dat dit potentieel aanwezig is, dan is het noodzakelijk om dit te gaan activeren en te cultiveren. Daar heb je veel meer mensen en partijen voor nodig dan alleen de spelers op het veld. Want los van het sportieve kan er veel meer bereikt worden”, aldus Verelst-CEO Kurt Geens.

MEER OVER KV Mechelen