Met deze gepersonaliseerde parel wil Wout van Aert de Hel van Roubaix overleven

Wout van Aert staat komende zondag voor een nieuwe test. Dan staat de wereldkampioen veldrijden voor het eerst aan de start van Parijs-Roubaix. Van Aert kijkt al een heel voorjaar uit naar Roubaix en zal de Helleklassieker aanvatten met een indrukwekkende nieuwe fiets. Zijn team Veranda’s Willems-Crelan bracht samen met fietsconstructeur Stevens een gepersonaliseerde fiets uit, mét portret van Wout op het kader. “Ik kan niet wachten om op deze beauty te rijden”, liet de 23-jarige Van Aert weten op Twitter.

jtp

Voor de Ronde van Vlaanderen pakte Veranda’s Willems-Crelan al uit met gepersonaliseerde bidons van al zijn renners, dus ook van Wout van Aert. Zo’n 5.000 drinkbussen werden er toen ontwikkeld. Niet te koop, wel om te verzamelen als de renners ze overboord gooien tijdens een wedstrijd.

© Veranda’s Willems Crelan

En nu komt er dus ook de knappe gepersonaliseerde fiets voor Van Aert. Niet alleen staat het portret van de Kempenaar op de voorvork, aan de seatstays ziet Wout de niet misverstane boodschap “Go Hard or Go Home”. Op het frame zijn enkele kasseien afgebeeld, op zijn tube staan de 29 sectoren van Roubaix. En let ten slotte ook op de extra rem bovenop het stuur van de wereldkampioen veldrijden. Het zit hem in de details.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

© BELGA

© Photo News

© BELGA

© Photo News

© instagram

© BELGA

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Wegwielrennen