Klopp (rechts) weet wel hoe je teams van Guardiola kan verslaan. Hij deed het al zeven keer.
Volledig scherm
Klopp (rechts) weet wel hoe je teams van Guardiola kan verslaan. Hij deed het al zeven keer. © AFP

Het Blitzkrieg-voetbal waar Guardiola geen antwoord op lijkt te hebben: Klopp won al zeven keer het pleit van Spanjaard

Champions LeaguePep Guardiola en Manchester City hebben gisteren nog eens kennis gemaakt met Jürgen Klopp en zijn volgelingen. Liverpool verraste gisteravond door Man. City - dit seizoen toch een eenzaam heerschap over het Kanaal - een stevige 3-0 aan te smeren in de heenmatch van de kwartfinales van de Champions League. Klopp won zo al voor de zevende keer tegen Guardiola, niemand doet beter. De Spaanse strateeg lijkt maar moeilijk een antwoord te vinden op het Blitzkrieg-voetbal dat de ploegen van Klopp spelen. Een overzicht van de eerdere zeges van de Duitser:

6 reacties

  • Jos driesen

    6 jaar geleden
    Buitenspel? Dieje speler dat in de middencirkel staat van City dieje telt niet mee ofwa? Of is t omdat zen hand buitenspel hangt... man man, ook maar een gewoon ploegje hoor man City, kwartfinale is ver genoeg en voor Liverpool ook!
  • Christiaan Goethals

    6 jaar geleden
    Wel Henri Hendriks, het is goed dat je dit nu eens aanhaalt, zie. Een 2-1 die terecht zou zijn, is toch wel wat anders of 3-0.
  • Henri Hendriks

    6 jaar geleden
    En dan nog een scheidsrechter die wat helpt. Een buitenspelgoal goedkeuren en een terechte goal afkeuren, dan is het helemaal klaar.
  • Baldr VanHoek

    6 jaar geleden
    In de return gaat man city door.
  • Jan Roesems

    6 jaar geleden
    Eerste doelpunt vertrekt uit buitenspel. Waar was de VAR? (videoref?)