Karen Damen legt uit waarom Josje niet naar haar trouw mocht komen

Het is ondertussen al vier dagen geleden, maar Karen Damen geniet nog na als ze aan haar trouw in Ibiza terugdenkt. Dat bleek uit 'Van Gils & Gasten', waar ze mocht komen vertellen over haar sprookjeshuwelijk. En tegelijk legde ze uit waarom mede-K3-tje Josje niet uitgenodigd was.

lej

Het praten ging Karen Damen in de tv-studio iets minder goed af. Het feestweekend op Ibiza is duidelijk nog niet verteerd. “Mijn stem ligt nog ginder”, aldus Karen Damen.

Toch praat ze met veel plezier over haar trouw. “We zijn nog altijd op zoek naar een woord om het te beschrijven. Ik denk dat ik dat nooit zou vinden.” De beelden die ze meegebracht heeft, laten inderdaad een sprookjeshuwelijk zien. “Ik ben blij, ik voel me kei-getrouwd.”

Karen Damen vertelt ook waarom Josje niet uitgenodigd was. Voor het huwelijk was er al veel te doen over het feit dat Karen haar mede-K3-tje geen uitnodiging had gestuurd. Maar daarvoor had ze een verklaring: “Als je het in het buitenland trouwt, is de gastenlijst sowieso wat beperkter”, klinkt het. “Het was bijna alleen familie, en een handjevol zeer goede, gezamenlijke vrienden, die ik al twintig tot dertig jaar ken.”

Tot slot verklapt Karen ook nog hoe ze haar huwelijk heeft vereeuwigd. Zowel zij als haar echtgenoot Anthony hebben een tattoo laten zetten. Bij Karen staat er MRS getatoeëerd op haar pols, Anthony liet MR plaatsen. “Dat kan je niet kwijtspelen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER