© Peter Kaiser

De kleur schoenen waarmee elke modebewuste vrouw nu rondloopt

De kleur die seizoenen overstijgt? Dat is zonder twijfel rood. Durf deze lente niet enkel je jurkjes of broeken in het rood te shoppen, maar ook je schoenen. Ze vormen dé eyecatcher van je outfit en welk type stappers je ook kiest, je kan ze fantastisch combineren.

Cityfashion

Muiltjes en ballerina’s are back!

Of je nu ballerina’s uit soepel kalfsleer, muiltjes met glanzende lak of pumps met kitten heel hebt uitgekozen. Jouw rode schoenen vormen dé eyecatcher van elke outfit en matchen leuk met een oversized hemd, boyfriend jeans, maxi-jurk of wijde broek. Vooral muiltjes zijn heel dankbaar:

Net als ballerina’s (die dit voorjaar weer helemaal terug zijn). Ze zijn het mooist onder een broek met sigarettenpijp en leuke blouse met roodaccenten of knalrood tasje.

Feestje gepland? Dan ga je ongetwijfeld voor pumps. Match onder een monotone tuxedo-jurk, maxi-dress of vrouwelijke suit zodat ze goed in het oog springen.

Eyecatchers op reis

Voor wie een vakantie heeft gepland, zijn pumps en muiltjes niet de beste optie. Ga in plaats daarvan voor rode espadrilles, leuk onder je strandoutfit maar even goed onder een zomers avondjurkje.

Heel de dag onderweg? Enter: rode sneakers. Een leuker alternatief voor de witte variant en bovendien minder snel vuil ;-).

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer