© fhw

Werken aan E314 in Wilsele van start, veel verkeershinder verwacht komende maanden

Op 9 april start een aannemer met grootschalige werken op het viaduct van Wilsele. Het viaduct krijgt een grondige onderhoudsbeurt. Deze eerste fase van de werken, waarbij de weghelft in de rijrichting van Brussel aangepakt wordt, zal duren tot september 2018. In 2019 zal rond dezelfde periode (april-september) de andere weghelft (rijrichting Lummen) een groot onderhoud krijgen.

Hoewel twee rijstroken per rijrichting worden opengehouden, verwacht het Vlaams Verkeerscentrum dat de files langer zullen zijn dan normaal. ‘s Ochtends zal er dus meer file zijn in de rijrichting van Brussel, ‘s avonds in de rijrichting van Lummen. “We raden de weggebruiker aan om voor het vertrek de website van het Vlaams Verkeerscentrum te raadplegen en naar de verkeersinformatie op de radio te luisteren”, klinkt het bij Agentschap Wegen en Verkeer.

Oprit Kessel-Lo afgesloten

Vanaf 10 april zal de oprit Kessel-Lo/Vuntcomplex (nr. 20) van de E314 voor het verkeer in de rijrichting van Brussel afgesloten zijn. Weggebruikers die vanuit Wilsele de E314 richting Brussel willen nemen, zullen gebruik moeten maken van de oprit van Holsbeek (nr. 21) of Herent (nr. 18).

Meer informatie over de werken vindt u op de website.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer