BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Flahaut: "Er moeten koppen rollen in dossier F-16's"

BinnenlandAndré Flahaut, oud-minister van Justitie en tegenwoordig bevoegd voor Begroting in de Franse gemeenschap, vindt dat er "koppen moeten rollen" in het F-16-dossier. Dat zei hij vrijdagochtend op de RTBF-radio. "Er zijn zware fouten begaan."

71 reacties

  • Willy CAUBERGS

    6 jaar geleden
    Zei de persoon die bij de kampioenen graaiers hoort !!! Ze stelen zelfs van de aller armste in onze maatschappij. .... en voeren steeds hun zogezegde sociale tema's hoog in het vaandel! !!
  • Peter Van AEL

    6 jaar geleden
    Flahaut heeft geen recht van spreken. Denk maar aan de 90mm kanonnen die hij als defensie minister bestelde op maat van een waalse munitiefabriek.
  • yahya kasmi

    6 jaar geleden
    De eerste die moet opstappen is vandeputte!! Onbekwaam en is geen leider!!!
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    En tegen wanneer denkt Guido Bervoets dat er een Europees leger gaat zijn.Waarvan alle aankopen van leger materiaal in Europa gaan plaatsvinden.Ik hoop dat het er is tegen dat de F35 moeten vervangen worden over 35 jaar.Tommeke Termont zijn onderzoek vergeten eigen onderzoeks commissie samengesteld zo geloofwaardig.
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Mag ik jullie er op attend maken dat Michel en Macron als goede maatjes over de Dassault meer dan goed overeen kwamen en dat Macron verstand heeft om mensen te overtuigen. Zoals meermaals hebben nu ook weer de rechtse rakkers zich in de luren laten leggen en zeg nu eens eerlijk Fredien als een Minister niet weet wat er in de hoogste kringen van zijn departement gebeurt , eerlijk wezen .