© *

© *

thumbnail: null
thumbnail: null

"Welke 16-jarige kan zich een handtas van Chanel veroorloven?"

Kaia Gerber, de zestienjarige dochter van Cindy Crawford, is de nieuwe favoriet van Chanel-ontwerper Karl Lagerfeld. Maar dat ze ook gebombardeerd werd tot het gezicht van de handtassenlijn wordt niet door iedereen goed ontvangen.

edm

Kaia Gerber heeft de voorbije maanden een indrukwekkend cv opgebouwd. Daar mag ze ook nog een campagne voor het Franse modehuis Chanel aan toevoegen, al is niet iedereen positief gestemd over die laatste job. vooral omdat het model te jong zou zijn om peperdure handtassen te promoten. "Welke zestienjarige kan zich een handtas van Chanel veroorloven?", klinkt het onder in de reacties op de facebookpagina van Chanel. "Vertelt Chanel me met deze campagne dat ik te oud ben om klant te zijn bij hen?", vraagt iemand anders zich af.

Ook de manier waarop Gerber handtassen aan de vrouw moet brengen, vinden velen niet oké. De foto’s werden genomen door Karl Lagerfeld in het voormalige appartement van Coco Chanel en tonen Gerber onder meer liggend op een sofa. Te uitdagend, klinkt de kritiek. De pose zou volgens anderen het ondergewicht van de tiener in de verf zetten. Al zijn er ook genoeg mensen die het opnemen voor de keuze van Lagerfeld voor 'mini Cindy'. "Ze is gewoon prachtig."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer