Sarah Huckabee Sanders.
Volledig scherm
Sarah Huckabee Sanders. © EPA

Trump stuurt kat en Sarah Huckabee Sanders naar traditioneel etentje met pers

Niet president Trump, maar woordvoerster Sarah Huckabee Sanders zal het Witte Huis vertegenwoordigen op het White House Correspondents' Dinner. Kort daarvoor had Donald Trump al laten weten dat hij ook dit jaar "waarschijnlijk niet" van de partij zal zijn op het diner.

6 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Dat is dan de tweede keer op rij dat hij verstek laat gaan, simpelweg omdat hij het gewoon niet aankan om zichzelf te relativeren en de spot met zichzelf te drijven! Op het Gridiron Club Dinner lukte hem dat ook al niet: hij heeft toen wél zijn schoonzoon, Sessions en zelfs Melania belachelijk gemaakt, maar met zichzélf lachen... nee, dat was ook toen een brug te ver!
  • Geert Matthys

    6 jaar geleden
    Het is géén traditie, Reagan begon met die onzin omdat ie acteur was en er wat plezier in beleefde en opvolgers draafden schaapachtig op maar er is geen enkele verplichting voor presidentieel presentje.
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Hij kan dat niet aan.
  • Steve Warson

    6 jaar geleden
    Als je zoals Obama eloquent bent, zijn zulke diners unieke gelegenheden om de banden met de pers aan te halen. Trump maakt van elke zin die hij uitspreekt een verkiezingsthema of een aanval op deze of gene, en zijn verhouding met de "echte" pers is ronduit dramatisch. Sad, very sad.
  • Armand Smekens

    6 jaar geleden
    Hij heeft groot gelijk, dàt heeft "de pers" zélf uitgelokt! Wat een woordenkramerij! Gelukkig bestaat "Twitter" nog!