DJG
Volledig scherm
© DJG

Zonnig en warm weekend tot 23 graden, E40 richting kust weer vrij na ongeval

De lente is dit weekend in het land. Het wordt vandaag genieten met temperaturen van 16 tot mogelijk 22 graden. Ook morgen en begin volgende week blijft het zacht, al kunnen er vanaf maandag buien vallen. Wie dit weekend naar de kust wil, kiest beter voor de trein. De NMBS heeft extra treinen ingelegd.

9 reacties

  • Christian Delgoffe

    6 jaar geleden
    Vanuit Rochefort gisteren terug gekomen(waar het om 16 uur 24°C was en drie uren later aan de Kust teruggekomen (via Bergen en Doornik) waar het mistig was met slechts 8,5°c !
  • censor

    6 jaar geleden
    vier uur naar de kust rijden, parkeren inbegrepen, één uur 'genieten' van het strand..dan auto zoeken en vier uur naar huis, en de dag is weer voorbij. Tijdig thuis om op het journaal je eigen auto te zien stilstaan, terwijl je naar de camera zwaait.
  • Roger Souvage

    6 jaar geleden
    de zon laat de massa bewegen , overal file , iedereen wil uit zijn klein appartement in hun mooie nieuwe blinkende auto naar de kust.
  • mieke jansens

    6 jaar geleden
    het is zonnig en warm en we gaan weer plankgas
  • Tom Hiel

    6 jaar geleden
    Bizarre fetish, hele werkweek in de file staan en in het weekend met veel plezier er nog eens in staan. Ik geniet liever in mijn buitensalon in mijn zon overgoten tuin. Heel rustig hier want alle gekken staan in de file. Zalig toch.