RV
Volledig scherm
© RV

Liz Hurley toont het: zo steel je de spotlights op het verjaardagsfeestje van je puberzoon

Actrice Elizabeth Hurley (52) trok de aandacht op de verjaardagsfuif van haar zoon Damian. Middels een indrukwekkend decolleté.

2 reacties

  • Hugo Van Haevre

    6 jaar geleden
    Prachtige vrouw en het mooie mag je laten zien, maar dat is alleen om te kijken jammer genoeg zijn er velen die dit verkeerd begrijpen, je mag er alleen maar naar kijken aankomen niet !!!
  • Ward Den Bever

    6 jaar geleden
    Blijft toch een knappe bom van een vrouw.
  1. 
Danni Heylen onthult ‘F.C. De Kampioenen’-geheim: “Het idee voor een grote musical lag op tafel, maar om deze reden zei ik stellig nee”
    Showbits

    Danni Heylen onthult ‘F.C. De Kampioenen’-ge­heim: “Het idee voor een grote musical lag op tafel, maar om deze reden zei ik stellig nee”

    Zondag mocht Danni Heylen 73 kaarsjes uitblazen, maar aan stoppen met werken denkt de actrice nog lang niet. “Zo lang het hoofd en het lichaam mee wil, gaat iemand die acteert niet met pensioen”, vertelt ze fier. Ook toen in 2011 na 21 jaar een einde kwam aan ‘F.C. De Kampioenen’, zat Danni allesbehalve in zak en as. Theatermakers casten haar bij de vleet voor nieuwe producties en dat maakt dat haar agenda tot juni 2025 goed vol staat. Waarom ze nog zo graag blijft acteren? En waarom er nooit een theaterversie van ‘F.C. De Kampioenen’ kwam? Je komt het te weten in deze nieuwe Showbits.
  2. KIJK. Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”
    Play
    BV

    Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”

    Candice Martens heeft een nieuwe date te pakken via Tinder. Candice (34), bekend uit ‘Blind getrouwd’, vertelde zo’n twee weken geleden dat ze klaar was om opnieuw te daten. Ze deelde toen alles over haar eerste date-ervaring en doet dat nu opnieuw. Al bleek er bij die tweede date op voorhand al heel wat mis te lopen. “Hij stuurt dat hij een tafeltje gereserveerd heeft, maar ik heb al gegeten!”, vertrouwt Candice haar volgers toe. Daarna blijkt dat ze heeft afgesproken in een wijncafé. “Ik ben vergeten zeggen dat ik geen alochol meer drink ...”. Na de date zit ze dan weer met een ander dilemma in haar hoofd: “Is hij niet te braaf voor mij?”