Jack, Claire en Paul
Volledig scherm
Jack, Claire en Paul © Facebook

Claire getuigt over dag waarop beide zoontjes vermoord werden door hun vader: “Hij beschouwde ze als zijn bezit"

Buitenland22 oktober 2014. Die dag zal voor eeuwig in het geheugen gegrift staan van de Britse Claire Throssell (45) uit Sheffield. Het was de dag waarop ze haar twee zoontjes, de 12-jarige Jack en de 9-jarige Paul, verloor. Hoewel Claire dacht dat ze haar man door en door kende, vermoordde hij die bewuste dag hun beide kinderen. Enkele jaren na de gruwelijke gebeurtenis getuigt Claire over hoe een man met wie ze 16 jaar getrouwd was, haar leven kapotmaakte.

6 reacties

  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Vrouwen in het algemeen dienen meer scholing te volgen maar vooral meer zelfzekerheid te verwerven dan de kruimels die ze ooit gekregen hebben in hun opvoeding. De boodschap zou moeten zijn : nooit opkijken naar een man. Te veel vrouwen doen dat nog altijd. Pas op: er zijn ook vele oprechte mannen.
  • Bernd Vaes

    6 jaar geleden
    Wat wil men met een artikel over moord op 12- en 9-jarige bekomen? Objectieve verslaggeving: Tiener en kleine jongen vermoord. Medelijden veroorzaken: Kindjes gedood.
  • Charlotte De greef

    6 jaar geleden
    Verschrikkelijk! Arme vrouw! Ik weet niet hoe je zoiets kan overleven.
  • Geert De Meyer

    6 jaar geleden
    Onschuldige kinderen. De lafaard!
  • Carla Van Geel

    6 jaar geleden
    Hoe kan men een agressieve vader die niets anders kan dan schelden op de kinderen een bezoek van 2x per dag toestaan? Die kinderen worden dan de volwassenen die psychologische begeleiding nodig hebben om niet dezelfde toer op te gaan.