De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov.
Volledig scherm
De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov. © AP

Rusland zal nieuwe Amerikaanse sancties "niet onbeantwoord laten"

Moskou is van plan duidelijke tegenmaatregelen tegen de VS te treffen, in een reactie op de nieuwe sancties die Washington gisteren heeft aangekondigd. Dat meldt het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken. De Russen stellen ook het nut van de Amerikaanse sancties in vraag.

12 reacties

  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Met of zonder Trump, deze Amerikaanse regering regeert alsof het geen republikeinse regering is. Laten we niet naïef zijn: Rusland bereidt iets voor en deze sancties zullen Poetin niet tegenhouden. Het is gewoon tijd winnen.
  • johan debue

    6 jaar geleden
    Hoog tijd dat de VS eens een koekje van eigen deeg krijgt.Dank zij hun petrodollar kunnen ze baas spelen op de wereld.Maar tijden veranderen en het is best mogelijk dat het land met de meeste schulden gefinancierd door het buitenland eens raar zal kijken als het zo vijandig blijft acteren .
  • Mick Mich

    6 jaar geleden
    Allemaal kleine kinders, al die politiekers horen thuis in een kindertuin ...
  • Luc Lepoudre

    6 jaar geleden
    Wij vragen ons schrikbarend af hoe ver de USA zal gaan met het beschuldigen, ondermijnen en beschadigen van Rusland omdat het zich niet aan zijn hegemonie en de petrodollar wil onderwerpen. Voorlopig zitten in de EU nog zelfgenoegzame paladijnen maar die verliezen met de dag het vertrouwen van het volk die huichelarij doorziet.
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Amerika mag zich zeker niet laten intimideren door Rusland. Poetin heeft het westen al genoeg bestookt met leugens en intimidaties. We mogen niet blijven in zijn kaart spelen.