Photo News - Twitter
Volledig scherm
© Photo News - Twitter

"Wekenlang de vliegenstront van mijn plafonds geschrobd": Dusauchoit krijgt geen bijval na talloze klachten over buurman

Binnenland“Voor de derde keer in minder dan twee jaar tijd is mijn tuin ondergelopen met kalvermest van het bedrijf naast de deur. Ik woon hier 25 jaar en had nooit problemen. Tot het bedrijf werd overgenomen door TS uit L. Op dat moment begon de waanzin”, schrijft een furieuze Chris Dusauchoit op Twitter.

140 reacties

  • Lucien Mertens

    5 jaar geleden
    Vooral door degenen die er nooit mee te maken hebben wordt "overlast" niet ernstig genomen, dat is hieronder heel duidelijk, men heeft het liever over onverdraagzaamheid van de gedupeerde(n)...tot het henzelf overkomt.
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    Heel dit land stinkt naar corruptie , de politiek is één grote mesthoop daar kan je geen staat op maken want ze worden allemaal Geld onder tafel aangeboden om een oogje dicht te knijpen , de gevangenissen zitten vol de boete's kunnen niet geïnd worden ,wetten zijn altijd in het voordeel van bedrijven of kapitaal !
  • Luc Steenmans

    6 jaar geleden
    Hier... onze geweldige dierenvriend.. als 't hem uitkomt waarschijnlijk..
  • Yves De Groote

    6 jaar geleden
    Als je absoluut naast een veebedrijf wil wonen (omdat het goedkoop was?) dan moet je niet klagen dat er dieren rondlopen. Dieren geven mest af, vliegen houden van mest... Ik vind het niet eerlijk omdat je als BV wat meer mogelijkheden hebt om te klagen, daar dan misbruik van te maken. In de stad heb je minder geur van mest, minder vliegen...
  • danny meulders

    6 jaar geleden
    kan Maya en Leona dat Niet regelen met hun relatie's ?