© Twitter

Lichaam van pasgeboren baby gevonden door flatbewoners: “In zak op balkon gegooid”

Bewoners van een flat in het Nederlandse Schiedam deden zaterdagmiddag een gruwelijke ontdekking op hun balkon: het stoffelijk overschot van een baby. Omwonenden stellen dat het kindje in een zak werd gestopt en op het balkon werd gegooid. De politie is op de hoogte van dat verhaal.

rrln

Het lichaampje werd rond 16.00 uur aangetroffen. Het gaat om een pasgeboren baby. De politie doet onderzoek, maar kan nog niet zeggen hoe het stoffelijk overschot daar terechtkwam en hoe lang geleden de baby overleden is, meldt het Algemeen Dagblad.

Wel is duidelijk dat de bewoonster van de flat niet de moeder is van het kind. Wie dan wel de ouders zijn, is onduidelijk. De politie roept hen dringend op zich te melden. “We maken ons met name zorgen om de moeder. Mogelijk heeft zij (medische) hulp nodig”, aldus een woordvoerster.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Omwonden vertellen tegen de Nederlandse krant dat het pasgeboren kindje vermoedelijk in een zak vanaf het naastgelegen balkon zou zijn gegooid. De politie is bekend met dat verhaal. “Helaas kennen wij dit alleen van horen zeggen. We roepen degene die dit gezien zou hebben op om contact met ons op te nemen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer