The White Helmets
Volledig scherm
© The White Helmets

Trump beschuldigt Assad en Poetin van gifgasaanval in Syrië: "Ze zullen hier een zware prijs voor betalen"

De VS onderzoeken of het Syrische regime een nieuwe gifgasaanval heeft uitgevoerd, ditmaal op een ziekenhuis in Douma, de laatste stad in Oost-Ghouta die nog in handen van rebellen is. President Donald Trump heeft de aanval op Twitter scherp veroordeeld. Syrisch president Assad "zal een zware prijs betalen", luidt het. Ook Turkije acht de Syrische regering verantwoordelijk en roept de internationale gemeenschap op tot handelen. Maandag komt de VN-veiligheidsraad samen voor een spoedvergadering.

193 reacties

  • Erwin Borloo

    6 jaar geleden
    De leugens van Trump en de andere westerse leiders zeker! in opdracht van hun meesters van de globalistische elite. Het steunen van islamisten tegen de christenen die Assad steunen. Of hoe het westen tegen zijn eigen beschaving vernietigt.
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Wat een bewonderenswaardige lef heeft Trump. Iedereen weet het, maar iedereen houdt zijn mond als het over de leugens van Poetin en Assad gaat. Met iedereen bedoel ik natuurlijk de politici.
  • Roger Declercq

    6 jaar geleden
    Gifgas! Groot-Brittannië misschien?
  • andy de wolf

    6 jaar geleden
    3 weken geleden wist rusland al dat de vs een chemische aanval aan het voorbereiden was om op assad te steken. Met deze is het dan gebeurd.
  • Johny Lapeire

    6 jaar geleden
    Het loopt de spuigaten uit met hun beschuldigingen aan Rusland, de Amerikanen die de brand aangestoken hebben en alles platgooien zonder omzien, de lieverdjes, hebben nog geen enkele burger gedood. Gelukkig heeft Asad Rusland die het land wil helpen zuiveren van het gespuis.