Facebook, ThinkStock
Volledig scherm
© Facebook, ThinkStock

Vrouw zit op vliegtuig naast kind dat haar bont en blauw trapt, maar het is respons van crew die haar meest schokt

BuitenlandEen Amerikaanse vrouw heeft er een minder aangename vlucht opzitten met vliegmaatschappij Delta Airlines. Ze zat naast een moeder met haar kind en het meisje trapte haar verscheidene keren ’s nachts toen ze wilde slapen zodat ze kneuzingen opliep aan haar ribben. Maar het was de respons van de crew toen ze daarover klaagde, die haar nog het meeste tegen de borst stootte.

82 reacties

  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    In plaats van tot het cabinepersoneel had ze zich beter tot de vrouw gericht en daarna samen het cabinepersoneel om een oplossing gevraagd. De houding van de steward is al helemaal onaanvaardbaar. Als iemand zich tot de crew richt met een probleem is het aan hen om het op te lossen en niet aan de goodwill van medepassagiers.
  • Mieke Karcher

    6 jaar geleden
    den tijd van de vriendelijke stewardessen is precies voorbij! Als ik hier de reacties lees,zijn er velen die maar het eerste stuk lezen. Het kind terug pijn doen is echt geen oplossing en dan nog stiekem nijpen in het been,dat zegt veel over de persoon die dit zou doen! Hoe achterbaks kan je zijn,dat je dit zou doen!!!
  • mich lee

    6 jaar geleden
    Geven jullie je kind allemaal een tik als het onrustig slaapt? Dat kind deed dat niet bewust, maar in haar slaap. Begrijpend lezen is voor velen heel moeilijk blijkbaar.
  • Eddy Utens

    6 jaar geleden
    Achmed, jou opvatting voor het oplossen van het probleem, de arm of het been nemen en stiekem nijpen ............ in de islam kan da helpen maar raak mijn dochter zo aan en ze dragen u in een lijkzak van het vliegtuig
  • Jurgen Latet

    6 jaar geleden
    Dat kan bij mij maar een trap en dan zit die op zijn plaats de helle vlucht.fout van de ouders geen op voeding ook zij verdienbeneen straf.