Sebastien Vettel viert na de GP van Bahrein.
Volledig scherm
Sebastien Vettel viert na de GP van Bahrein. © AP

Vettel houdt Bottas op nippertje af en wint GP Bahrein, Vandoorne achtste na puike inhaalrace

Verdienstelijk, hetgeen Stoffel Vandoorne vandaag toonde in Bahrein. Onze landgenoot - die als veertiende een problematisch begin kende - finishte op een achtste plek en eindigde zo in de punten. De zege was voor Sebastian Vettel (Ferrari). Valtteri Bottas (Mercedes) en Lewis Hamilton (Mercedes) vervolledigen het podium.

16 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    mooie race van Vettel en Bottas,MCL wint plaatsen door uitvallen van red bull en raikonen,anders alleen alonso 1 puntjes,engelse Ham een en al grote bleiter en moest gestraft worden,hoe kan Verstappen in de fout gaan als Ham,met zijn voorband ,de achterband van Verstappen kapot rijdt of is het zoals reeds vermeld Verstaapen terug naar huis reed????? Ham is een en al dikke nek met mercedes
  • Berry Colijn

    6 jaar geleden
    VanDoorne schoof een aantal plaatsen op omdat er een aantal rijders uitvielen!!! Dus!!
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Strategie van Ferrari was weer niet goed,Vettel heeft gewoon geluk gehad ,beter en sneller was hij niet,èèn rondje meer en hij had het vlaggen want zijn banden waren totaal op ,zo'r risico nemen gaat hem zuur opbreken,bij volgende wedstrijden,niks geleerd uit voorval vorig jaar,beter paar punten minder dan de banden vroeg of laat om de oren en nul punten.
  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    Opmerkelijk hoe sommigen al na twee races iemand naar de slachtbank willen leiden. Terwijl de resultaten nochtans niet slecht zijn. Beide auto's in beide races in de punten. Dat kunnen de andere teams buiten de top 3 niet zeggen. Ik vermoed dat er door sommigen mirakels verwacht worden. Gelukkig zijn jullie geen teambazen.
  • bart vanoverschelde

    6 jaar geleden
    Stoffel is absoluut geen Kortrijkzaan.... Rumbeke hoort nog altijd bij Roeselare !