De eerste ruimteselfie ooit werd in 1966 genomen door Buzz Aldrin, de tweede man op de maan.
Volledig scherm
De eerste ruimteselfie ooit werd in 1966 genomen door Buzz Aldrin, de tweede man op de maan. © NASA

Zag Buzz Aldrin echt een ufo? Astronaut slaagt voor 'leugendetectortest'

RuimtevaartOp 20 juli 1969 zette Buzz Aldrin als tweede man ooit enkele stappen op de maan, maar dat is niet het enige waar de astronaut bekend om staat. Hij beweerde later immers in een interview dat hij en zijn collega's op weg naar de maan een ufo hadden gezien. En volgens een organisatie uit Ohio meent de man dat ook oprecht: hij zou met vlag en wimpel geslaagd zijn voor een leugendetectortest.

11 reacties

  • Kurt De coninck

    6 jaar geleden
    Waarom zijn ufo's steeds zo slecht in beeld?
  • Kurt De coninck

    6 jaar geleden
    Wanneer je echt overtuigd bent van je gelijk is het jouw waarheid volgens dergelijke tests wat voor onzin je ook uitkraamt,trump zou zelfs slagen
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Het is niet zeker dat hij dat beweerd heeft. Het is niet zeker dat hij een dergelijke test ondergaan heeft. Hij weet zelf niet zeker of hij wel iets gezien heeft. Het is niet zeker of alles niet uit zijn oorspronkelijke context gehaald is.
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Aldrin zal wel degelijk iets gezien hebben maar de kans dat het iets te maken zou hebben met buitenaards leven is onbestaande. Als men ze in 1969 met het blote oog kon zien zou men ze nu zeker opmerken met alle huidige moderne middelen.
  • Willy VDH

    6 jaar geleden
    Meer dan ook wordt hier over marsmannetjes geschreven en gesproken en toch is er niemand die uitsluitend bewijs kan leveren, een duidelijke foto of video. Ze zouden hier al rondvliegen van toen wij nog apen waren en toch... geen bewijs! De aarde zal dan toch plat zijn zeker?