© Isopix

Het lijkt weer koek en ei te zijn tussen Spaanse koninginnen na pijnlijk filmpje

De Spaanse koninginnen Sofia (79) en Letizia (45) zouden geen al te beste vriendinnen zijn en dat was ook te zien in een filmpje dat was opgedoken en Spanje een week lang in de ban hield. Maar nu lijkt het er op dat alles weer koek en ei is tussen hen. Zo poseerden ze samen glimlachend toen ze een bezoekje brachten aan koning Juan Carlos in het ziekenhuis.

flb

Het was een pijnlijk moment voor het Spaanse koningshuis toen een filmpje was opgedoken waarin koningin Letizia de hand van haar schoonmoeder wegrukt van de schouder van een van haar dochters. Volgens royaltykenners botert het al langer niet tussen de twee Spaanse koninginnen en leverden die beelden daarvoor eindelijk het ultieme bewijs.

Naar verluidt zou Sofia "getroffen, bezorgd en gekwetst" zijn door de video die viraal ging en de bijhorende geruchten. Of dat echt zo is of het om een poging gaat om de imagoschade te beperken, is nog maar de vraag. Toch lijken de vorsten aan een charmeoffensief bezig.

Zo bracht Letizia samen met haar dochters Leonor en Sofia, haar man koning Felipe en haar schoonmoeder een bezoek aan koning Juan Carlos die was opgenomen in het ziekenhuis in Madrid voor een operatie aan de knie. De koningin en haar schoonmoeder poseerden daarbij gewillig voor de verzamelde fotografen en deden in elk geval voor de camera alsof alles weer goed is tussen hen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer