Damiano uit ‘Blind Getrouwd’ over ‘bikini-incident’: “Als ik had gekeken, was het ook niet goed geweest”

Toen Wendy zich voor de eerste keer uitkleedde op het strand tijdens de huwelijksreis, keek haar kersverse echtgenoot Damiano niet eens op van zijn boek. Een tekenend moment voor het koppel uit ‘Blind Getrouwd’ dat na vijf weken besloot om hun jawoord niet te herhalen. Nu reageert Damiano op het ‘bikini-incident’: “Je hebt dan die hashtag #MeToo en je moet respect hebben, als ik had gekeken naar haar kont, was het ook niet goed geweest.”

mrra

Wendy kon destijds haar ontgoocheling niet wegsteken. “Toen we op het strand lagen, keek ik naar hem. Ja, hij heeft een schoon lijf. Maar hij kijkt niet naar mij. Als je iemand aantrekkelijk vindt, dan kijk je toch eens een keer?” Damiano dus niet. Hij bleef gewoon liggen, ook wanneer hij Wendy’s rug - met maar één hand - insmeerde. Wendy’s onzekerheid groeide alleen maar.

Maar eigenlijk was het net Damiano’s onzekerheid die hen in die ongemakkelijke situatie deed verzeilen, zo geeft hij toe. “Ik zat met mijn gevoelens in de knoop. Wendy stond op 40 centimeter van mij, ik ga niet naar boven kijken.” In zijn ogen koos hij voor het beste van de twee scenario’s, zo vertelt hij aan de andere deelnemers.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer