Poppy biedt deelwagens aan zonder vaste standplaats. De dienst lanceerde in Antwerpen met 350 wagens en wil snel uitbreiden naar andere steden binnen België.
Volledig scherm
Poppy biedt deelwagens aan zonder vaste standplaats. De dienst lanceerde in Antwerpen met 350 wagens en wil snel uitbreiden naar andere steden binnen België. © Photo News

Poppy is misbruik grondig beu en voert strengere maatregelen in

Poppy is het onverantwoord en onveilig rijgedrag met hun wagens beu. Het Antwerpse deelwagensysteem voert dan ook per direct nieuwe, strengere veiligheidsmaatregelen in. Verschillende gebruikers laten weten de nieuwe regels te begrijpen, al is duidelijk niet iedereen fan. Vooral het niet langer accepteren van prepaid kredietkaarten als betalingsmiddel valt niet in de smaak.

67 reacties

  • Hans Plas

    6 jaar geleden
    Poppy, de auto’s die overal geparkeerd staan waar zowiezo al plaats te kort is. Weg met die zooi!
  • Dimitri Mohlberg

    6 jaar geleden
    @ Jozef, D’Ieteren is betrokken. Vandaar de VW’s en Audi’s. Maar dan zouden ze in principe ook Skoda en Seat kunnen gebruiken, maar dan huurt geen kar nog natuurlijk.
  • J. VAN SCHUERBEECK

    6 jaar geleden
    Als ik het goed begrijp is dat een systeem om een auto te gebruiken voor korte ritten. Waarom verhuren ze dan geen doodgewone auto's i.p.v. van wagens zoals een Audi. Met een kleine wagen hebben ze waarschijnlijk minder zin om rodeo te houden. Ze zouden dan hun wagens ook kunnen verhuren aan een lagere prijs ( minder dure auto's, minder verzekering, minder onderhoudskosten enz.).
  • Peggy Geerts

    6 jaar geleden
    @Willy Batens ik ben het volledig met u eens . Het zijn net die snelle dure luxewagens die joyriders zo aantrekken om een beetje de patser mee te kunnen uithangen . Gewone mensen die zijn meer dan tevreden met een stadswagen . Je mag je toch niet in het buitenland begeven met die wagens , dus zijn die dure luxewagens enkel maar goed om in de prak te laten rijden door onnozelaars .
  • Jan Smit

    6 jaar geleden
    Typisch Antwerpen! In Brussel heeft men deze problemen niet met het DriveNow platform.