REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Ook Europees parlement wil dat Zuckerberg het zelf komt uitleggen: "Afgevaardigde sturen? Onaanvaardbaar tekort aan respect"

Ook het Europees parlement roept Facebook-topman Mark Zuckerberg op het matje om tekst en uitleg te komen geven na het privacyschandaal. De fractievoorzitter van de Europese Volkspartij EVP Manfred Weber vindt het "onaanvaardbaar" dat Zuckerberg enkel maar een afgevaardigde zou sturen.

13 reacties

  • Donald Duck

    6 jaar geleden
    Europese flop parlement nul geloofwaardigheid daar is niemand die de Europese graaiers in acht nemen
  • Max Illens

    6 jaar geleden
    Ze zijn in hun gat gebeten daar bij het Europees Non-Parlement. Groot gelijk van Zuckerberg, hij is persoonlijk naar het Amerikaans Congres geweest voor tekst en uitleg. Dat is wat telt. Het Europees Non-Parlement stelt helemaal niets voor.
  • René Mertens

    6 jaar geleden
    Er zitten er daar bij die nauwelijks hun naam kunnen schrijven, en die zullen het dan eens uit gaan vertellen.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    respect net iets waar die bende over moet roepen,luiszakken hopelijk wordt er heel veel vuil op het net gegooid van die bendes,ik was toch al nooit bij fakebook haha,maar zie heel erg graag politici krokkellen
  • Jeff Smulders

    6 jaar geleden
    Onaanvaardbaar tekort aan respect? en dat zegt het corrupte lobbyisten EP die , inklokken voor een vergadering en dan ergens anders zijn, maar wel ca € 500 krijgen. De pot verwijd de ketel dat hij zwart ziet kijk eerst maar eens in uw eigen winkel voor u anderen ter verantwoording roept stelletje schapen. En als hij niet komt gaan ze hen chanteren waar zitten de echte criminelen?