De Israëlische premier Benjamin Netanyahu. "Israël veroordeelt met klem de chemische aanval in Syrië op 7 april, één jaar na de massamoord uitgevoerd door het regime in Khan Shaykhun", luidt het in een mededeling. Israël zelf weigert te reageren op beschuldigingen van Rusland en Syrië dat ze zelf achter de aanval zou zitten.
Volledig scherm
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu. "Israël veroordeelt met klem de chemische aanval in Syrië op 7 april, één jaar na de massamoord uitgevoerd door het regime in Khan Shaykhun", luidt het in een mededeling. Israël zelf weigert te reageren op beschuldigingen van Rusland en Syrië dat ze zelf achter de aanval zou zitten. © Photo News

Israël veroordeelt chemische aanval in Syrië

Het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de vermoedelijke chemische aanval op Douma, een stad in Oost-Ghouta in Syrië, verworpen. "Israël veroordeelt met klem de chemische aanval in Syrië op 7 april, één jaar na de massamoord uitgevoerd door het regime in Khan Shaykhun", luidt het in een mededeling.

8 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Danny Braun: Israël hééft zelfs geen grenzen! Zolang ze hun doel, "Eretz Israël", niet bereikt hebben, weigeren ze hun grenzen vast te leggen!
  • danny braun

    6 jaar geleden
    Israël moet haar grenzen beschermen. de Verenigde Staten hebben mogelijk meer tijd om te reageren vanwege de afstand
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Helemaal eens met Jurgen Mouton! Van Israël en de Mossad kan je alles verwachten!
  • Tarik Akan

    6 jaar geleden
    @Jurgen Mouton: eindelijk eens een "westerling" die ook kritisch durft denken en niet domweg aanneemt wat door de VS/Israël-gecontroleerde mainstream leugen-media wordt geschreven! Zonder Israël en de VS zou de hemel op aarde bestaan!
  • johan debue

    6 jaar geleden
    Waarmee moeit hij zich duidelijk dat er onder een hoedje gespeeld is tussen Israel en de VS om later Iran te kunnen treffen.