Michiel Elijzen.
Volledig scherm
PREMIUM
Michiel Elijzen. © BELGA

"Toen die agent Michaels fiets wilde, brak ik": de emotionele monoloog van de ploegleider die als eerste bij Goolaerts was

Parijs-RoubaixPloegleider Michiel Elijzen was zondag als eerste bij Michael Goolaerts (23), na diens fatale val in Parijs-Roubaix. Ruim acht uur later kreeg Elijzen een telefoontje dat de jonge Belgische wielrenner was overleden. Een emotionele monoloog.

9 reacties

  • Julien De Kerpel

    6 jaar geleden
    dirk pyl , of hoe je naam ook mag zijn , tast eens in je zak , en ga eens naar een koers gaan kijken in plaats van hier op dit forum zulke onzin uit te kramen . Daar zouden de renners veel meer aan hebben dan jouw gezever !
  • Pierre Lefever

    6 jaar geleden
    Alle respect en diepste medeleven
  • Kris Deka

    6 jaar geleden
    Dirk, je verwacht dat er telkens een renner valt iedereen moet stoppen? Zal een trage koers zijn.
  • ivan aerts

    6 jaar geleden
    Soms moet je beslissingen nemen die op dag moment logisch blijken en achteraf kun je jezelf dan wel voor de kop slaan. Achteraf is het altijd gemakkelijk praten. Heel veel sterkte aan de familie.
  • dirk pyl

    6 jaar geleden
    Ik vond het zeer schandelijk , als je ziet dat die andere renners er zomaar voorbij rijden , met mss de gedachte wa ligt die daar te doen . Alle renners die voorbij zijn gereden zijn allemaal strafbaar en hebben schuldig verzuim gepleegd aan persoon in nood ( hebben geen hulp geboden aan persoon in nood )