REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Opnieuw staking bij Air France: 170 miljoen euro verlies door zeven dagen staking en het is nog niet voorbij

Zeven stakingsdagen bij Air France hebben de luchtvaartmaatschappij volgens de directie 170 miljoen euro gekost. Het gaat om stakingen de voorbije anderhalve maand, inclusief die van vandaag en morgen. De directie gaf vandaag de raming vrij bij de publicatie van de reizigerscijfers in maart van de groep Air France-KLM. De groep registreerde 8 miljoen reizigers, ondanks de acties een stijging met 5,4 procent. Bonden kondigen ondertussen nog meer acties aan in de loop van april.

3 reacties

  • Dick van Aggelen

    6 jaar geleden
    Er was nog zo voor gewaarschuwd. Air France zuigt KLM leeg.
  • Johandaniella Deroyedeckx

    6 jaar geleden
    Dat zou de lijn beter ook eens doen. leg alles plat voor een tijd. Dat niet alleen de werkende mens die geen wagen heeft de dupe ervan is!
  • Marie Vandam

    6 jaar geleden
    Piloot worden kost min 100 000 tot 130 000 euro aan de piloot zelf jemoet dan nog heel stress bestendig zijn veel informatie kunnen verwerken..dan moet je bij vele firma,s soms nog is 30 000 euro ophoesten voor bepaalde kwalificaties wat vroeger nooit was je zit 10jaar vast aan een lening dat tussen de 980 en 1300euro per maand kost 500euro per maand aan verzekering en andere kosten stel dat je 2500euro netto verdiend als beginner dan blijft er nog 700 euro over!!! Om te leven!!!doe het maar!!