VTM NIEUWS
Volledig scherm
© VTM NIEUWS

Razend populair: op kamp gaan mét je hond

In Gingelom, in het zuiden van Limburg, kan je op kamp met je hond. Het doel is om kinderen beter te laten omgaan met hun hond. De kampen zijn een groot succes en zijn dit jaar al helemaal volzet, weet VTM NIEUWS. 

5 reacties

  • Sabine Van de Kerkhove

    6 jaar geleden
    Hop kind en huisdier samen en ze zijn er vanaf voor het verlof. Wat als ze gebeten worden, wat gaan ze dan roepen?? Doe eens zelf iets met uw kroost tijdens het verlof ipv alles uit te besteden. Zal kind en dier ten goede komen eens een rustige periode.
  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Heel goed idee zolang een zeer lastige, slecht opgevoede hond niet van de partij is Dat het inschrijvingsformulier maar heel uitgebreid is!.
  • Luc Lepoudre

    6 jaar geleden
    Prachtig initiatief! Betreur dat er op gemeentelijk niveau zo weinig groepsactiviteiten samen met de viervoeter zijn. Voor alle leeftijden.
  • Marc Spandel

    6 jaar geleden
    Ideaal voor mensen die tijdens het 'verlof' van hun kinderen en huisdier vanaf willen zijn. Ze hebben tijdens de gewone dagen geen tijd voor hun kinderen en i.p.v. tijdens de weinige verlofdagen die ze hebben te proberen om een gezond gezinsleven te leiden, samen met hun kinderen en huisdier, denkt de 'moderne' ouder alleen aan zichzelf. De Belgische 'ECONOMIE' ziet hier een gat in de markt.
  • Filip Traen

    6 jaar geleden
    Waarom bestond dat 30 jaar geleden niet? Ik zou mij zonder twijfel hebben ingeschreven! Superinitiatief waar zowel de kinderen als de honden heel veel plezier aan gaan hebben.