© Instagram/Isopix

Heeft Brad Pitt stiekem al een half jaar een relatie met deze vrouw?

Heeft Brad Pitt (54) een nieuwe liefde gevonden na de breuk met Angelina Jolie? Er is in elk geval één naam die overal opduikt: Neri Oxman (42). Zij is een Amerikaanse-Israëlische professor aan het Massachusetts Institute of Technology. Ze zouden elkaar naar verluidt al zes maanden geleden hebben leren kennen.

flb

Brad Pitt is een tijdje op vrijersvoeten geweest, maar nu heeft het er alle schijn van weg dat hij veel tijd doorbrengt met één vrouw. Het gaat om Neri Oxman, een architect, designer en professor aan het Massachusetts Institute of Technology. Ze zouden elkaar hebben leren kennen bij een project van de acteur waar zij als deskundige in de architectuur werd bijgeroepen.

Eerst werd gedacht dat de twee elkaar nog maar onlangs hebben leren kennen, maar ondertussen zijn er al foto's opgedoken van zo'n vier maanden geleden, waarop Pitt te zien is wanneer een bezoekje brengt aan de campus waar ze lesgeeft. Hij poseerde er toen gewillig met enkele van haar studenten.

Voorzichtig

De twee Ze zouden elkaar leuk vinden en heel wat interesses delen, maar het is niet duidelijk of er ook liefde in het spel is."Brad en Neri konden het meteen heel goed met elkaar vinden omdat zedezelfde passie voor architectuur, design en kunst delen", zegt een bron aan het showbizzmagazine People. "Hun vriendschap is nog geen liefde geworden, maar dat is omdat ze beiden voorzichtig zijn en het voorlopig op een professionele vriendschap willen houden, maar Brad wil graag meer tijd met haar doorbrengen, want hij vindt haar fascinerend."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER