Ben & Jerry’s deelt vandaag gratis ijsjes uit in Brussel
Het is vandaag Free Cone Day, de dag waarop Ben & Jerry’s naar goede gewoonte gratis ijsjes uitdeelt. En mits de zon zich tegen alle verwachtingen in toch (even) laat zien, rep je je dus best als de bliksem naar onze hoofdstad vandaag.
Gratis een bolletje ‘Cookie Dough’ of ‘Chunky Monkey’, daar zeggen wij alvast geen neen tegen. Als sinds 1979 organiseert Ben & Jerry’s de Free Cone Day om hun fans te bedanken voor hun steun. Concreet krijg je op die dag een gratis ijsje in een vestiging van Ben & Jerry’s.
Lang op voorhand kondigen ze die dag nooit aan, al staan er toch elk jaar opnieuw rijen mensen aan te schuiven als het zover is. Ben & Jerry’s heeft momenteel geen eigen salons meer in ons land, maar ze delen om dat te compenseren daarom ijsjes uit in de Anspach-gallerij in Brussel. Tussen 14u en 18u30.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Lidl
Gezonde balans tijdens de feestdagen: zalm uit de oven met pompelmoessalsa
-
Smaak van boerenkool doet ongeboren baby’s grimassen trekken
Zorgt de smaak van boerenkool ervoor dat u een grimas van afkeuring trekt? U bent niet alleen: onderzoekers hebben foetussen een huilende uitdrukking zien trekken wanneer zij in de baarmoeder aan de hippe groente worden blootgesteld. -
Jobat
Hoeveel werknemers krijgen maaltijdcheques? En wie mag op een dertiende maand of smartphone van het werk rekenen?
De werkende Belg kan op steeds meer extraatjes rekenen: de voorbije vijf jaar is het gemiddeld aantal extralegale voordelen met 10 procent toegenomen. Om welke voordelen gaat het precies (en welke zijn aan een terugval bezig)? Welke rol spelen je functie, statuut, opleiding en de sector waarin je werkt? En wat met de verschillen tussen man en vrouw? Jobat.be zocht het uit. -
-
Last van een winterdip? Met deze opkikkers zet je een portie energie op tafel
-
Vrolijk en energiek van ontbijt tot avondeten? Met deze recepten kom je zonder dip de dag door
De hele dag gevarieerd, gezond en lekker eten boost je humeur. Trek jij ook de kaart van energieke en dipvrije dagen? NINA’s foodstylist Sonja Peeters helpt met het juiste menu. Van een krokante tortilla tot gelakte roodbaars met groene groenten: laat je inspireren door deze drie geluksbordjes! -
PREMIUM
Deze 3 ovenschotels uit het nieuwe boek van Wim Ballieu zijn een portie pure nostalgie. “Ik heb een grote liefde voor gehakt en patatten”
Chef Wim Ballieu groeide op met de ovenschotels van zijn mama en metje Mariette. “Voor mij zijn die schotels nostalgie voor de smaakpapillen en de soul.” In zijn nieuwe kookboek ‘Ovenschotels’ verzamelde hij zesenzestig recepten, rangschikte ze per seizoen en zette de lokale telers en boeren in de schrijnwerpers. Het boek is nog niet uit, maar wij mogen jullie alvast exclusief drie recepten tonen: een kruidige parmentier, een verfijnd vispotje en een gezellige racletteschotel. -
Livios
“Koffiegruis, eierschalen en mulch werken niet”: zo verjaag je slakken wél succesvol uit je tuin
-
Kaneelrollen zijn een hype dankzij Instagram. “Speculoos cream of cookie dough: de toppings maken het visueel aantrekkelijk”
-
Beter dan een bord of een bowl? ‘Blates’ veroveren onze keukentafels
Trends komen en gaan, maar ‘blates’ zouden weleens blijvers kunnen zijn. De iets diepere borden presenteren gerechten mooier en maken het stukken moeilijker om te smossen. Gloednieuw is het hybride item niet, maar het lijkt wel goed op weg om een vaste waarde in onze keukens te worden. -
Jobat
Ontslag gekregen of genomen: op welke werkloosheidsuitkering kan je dan rekenen?
Er komen heel wat formaliteiten bij kijken als je werkgever je ‘laat gaan’. Eén van de belangrijkste, waarvoor je ook zelf de nodige stappen dient te ondernemen, is de werkloosheidsuitkering. Terwijl je zoekt naar een nieuwe job – intensief én tijdrovend – zorgt deze vergoeding ervoor dat je niet zonder een inkomen komt te zitten. Maar wanneer heb je er recht op als bediende, en hoeveel bedraagt die uitkering? Jobat.be zoekt het uit. -
“De zee is onze achtertuin.” 3 topgerechten uit het nieuwe kookboek van de Zeeuwse BlendBrothers
0 reacties
Resterende karakters 500
Log in en reageer