ANP
Volledig scherm
© ANP

Zonneveld hekelt houding van organisatie Parijs-Roubaix: "Een feestje op het podium? Waarom, in hemelsnaam?"

Parijs-RoubaixIn zijn column voor het Algemeen Dagblad hekelt voormalig wielrenner Thijs Zonneveld het feit dat er tijdens en na Parijs-Roubaix niet werd stilgestaan bij Michael Goolaerts.

52 reacties

  • Phil Duncan

    6 jaar geleden
    Die fantast had dus een glazen bol , toen rond 18hr was die jonge renner nog volop aan het vechten om te leven . Wielrennen is geen voetbal , geen stadion . Het is een parcours dat ze afleggen , geen piste . Zolang er geen nieuws was van de kliniek wist de rest niet hoe ernstig het was en hoe de afloop uiteindelijk zou zijn .
  • Pieter Vankamp

    6 jaar geleden
    Een ingetogener podium was idd beter geweest.
  • Elle Devee

    6 jaar geleden
    De wedstrijd stil leggen? Wat haalt dat uit? Je kunt toch niet direct inschatten dat de afgevoerde renner het niet zal halen. Moet je dan bij elke ernstige valpartij waarbij renners moeten afgevoerd worden de wedstrijd stil leggen? Ik kan me daar iets bij voorstellen als ze in de tour in de bergen rijden. Daar gebeurt het regelmatig dat enkele renners een ravijn induiken en met de helikopter weggebracht worden. Maar dat feestje achteraf was nergens voor nodig. Dat hadden ze beter geannuleerd
  • Danielle Druif-kleinhans

    6 jaar geleden
    Lastig. Ik had t zelfde gevoel Thijs, maar wanneer leg je de koers wel of niet stil? Feestje op t podium, belachelijk.
  • Jef Pauwels

    6 jaar geleden
    Met alle respect maar ik ben ervan overtuigd dat men de ernst van de zaak voor het einde van de wedstrijd reeds kende maar bewust zweeg om niets te moeten stilleggen , 'for the love of money'.