ANP XTRA
Volledig scherm
© ANP XTRA

Check hier of jouw Facebookaccount betrokken is in datalek met Cambridge Analytica

FacebookZijn jouw persoonlijke Facebookgegevens betrokken in het grote datalek waarvan Cambridge Analytica gebruikmaakte? Dat kan je nu zelf checken via de link hieronder.

27 reacties

  • William Helsen

    6 jaar geleden
    Dit is enkel en alleen om ons af te leiden van echte problemen. So what als ze me daardoor reclame hebben gestuurd om op Trump te stemmen? Zelfs je klantenkaarten van supermarkten weten alles van je en de digicorder van Telenet, met gepersonaliseerde reclame.
  • Bernd Vaes

    6 jaar geleden
    Wat heeft het nu nut, om dat te checken? Zal het daardoor veranderen? En bovendien gaat alles in deze dagen over Facebook. Maar wat met Twitter? Wat met Google? Enzovoort...
  • Dirk Brouns

    6 jaar geleden
    Die hier zo vrolijk over geen account spreken. Facebook verzameld ook gegevens van geen account houders. Door middel van een soort browser fingerprinting en het correleren van gegevens die via eventueel derden of andere sites van je beschikbaar zijn zonder dat je er erg in hebt. Waarom denk je dat ze zo hard op AI inzetten ?
  • Angélique Herreman

    6 jaar geleden
    Ik heb meerder accounts en verander veel van wachtwoord ... de aanmeldingen waar ik online sta toont ook genoeg aan ... als je steeds in regio Oudenaarde bent kan je moeilijk aangemeld zijn in Brussel, Amsterdam , Antwerpen , Sint Martens Latem , Deinze enz ... noem maar op
  • Wim Brion

    6 jaar geleden
    Blijkbaar zijn mijn gegevens gebruikt?