Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Hamilton: "Als ik of Alonso in de Red Bull zou zitten, hadden ze wel punten gehaald"

Formule 1Lewis Hamilton denkt dat de onervarenheid van Max Verstappen Red Bull dit seizoen punten heeft gekost. In Bahrein kwamen de wereldkampioen en de Nederlander met elkaar in aanraking en Hamilton hoopt dat Verstappen daar van leert.

14 reacties

  • Marko Decandt

    6 jaar geleden
    Berry Colijn, je zegt dat Hamilton in de beste wagen reed. Denk je dat dit vorig jaar ook zo was? Bottas reed in dezelfde wagen maar hij is nochtans achter Vettel geeïndigd in het klassement. Zou dus best kunnen dat vorig jaar eigenlijk Ferrari beter was, maar dat Hamilton als rijder wel het verschil gemaakt heeft. Je kan niet zomaar stellen dat alles aan de wagen ligt.
  • Berry Colijn

    6 jaar geleden
    Praatjesmaker die Hamilton, rijdt al jaren in de snelste auto op het circuit. Geen kunst om wereldkampioen te worden!!! Zet Alonso, Ricciardo of Verstappen in zo'n auto, dan worden zij wereldkampioen. Hamilton zou niets bereiken in een andere F!-auto!!!
  • jeroen bastiaensens

    6 jaar geleden
    Verstappen moet zijn hoofd er leren bij houden en kalm blijven......anders blijft hij een brokken piloot.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    daar de rollen eens om en verwissel eens van auto of piloten ,zet verstappen zelfs stoffel in die mercedes en ze winnen ook alles ,en dan wint Ham just niks meer
  • David Lievens

    6 jaar geleden
    Ramon Simon, man wat zit jij toch te zeggen... Een berekende gok??? Waarom zou hij riskeren eruit te liggen en nul punten te nemen terwijl hij weet dat Ferrari naar 50/50 snelt met Vettel? Vooral ook in de wetenschap dat ze 1 dag eerder niet in de buurt van de Ferrari-tijden kwamen. Ze weten dat de wagen van Ferrari momenteel beter is, dan speel je niet met punten, dat zouden ze trouwens nooit doen.