Een stofwolk door gierende banden.
Volledig scherm
Een stofwolk door gierende banden. © Rv

Politie weet welke wagens betrokken waren bij tumultueuze trouwstoet in Genk

TrouwstoetDe politie weet welke wagens afgelopen weekend betrokken waren bij de trouwstoet in de Stalenstraat in Genk. Op een videofilmpje was te zien hoe verschillende auto's de winkelstraat en het bijhorende verkeer volledig blokkeerden. Sommige feestvierders hadden een Turkse vlag bij.

49 reacties

  • Mario Knapen

    6 jaar geleden
    Het wordt hoog tijd dat we opnieuw baas worden in eigen land. Desnoods moeten we dit maar afdwingen. Als men zich niet kan houden aan de regels en wetten die hier van toepassing zijn moeten ze maar vertrekken. Gedaan met hun wetten hier op te leggen.
  • Guido Swerts

    6 jaar geleden
    In bende zijn ze allemaal groot maar als je ze alléén tegenkomt zijn ze nog amper een duim hoog,de Erdogan-lovers.
  • gustaaf van bever

    6 jaar geleden
    Zaki Karman, iedereen gelijk voor de Wet??? Wel goed, zwaar bestraffen dus.
  • Conny Van den Bosch

    6 jaar geleden
    We moeten ons gewoon aanpassen aan de nieuwe Meesters in dit land en zoals we al weten uit het verleden, Meesters mogen nu eenmaal meer dan slaven.
  • chris delanghe

    6 jaar geleden
    het beste is deze huurwagens aanslaan. de verhuurders zullen de huurders die deze wagen bij hen komen huren wel laten afdokken,. 't zal rap gedaan zijn met die zever van die idioten, en die zullen rap een toontje lager zingen. Al de rest is puur tijdsverlies en nutteloos.
  1. HET DUEL. Mahdi (CD&V) en Vaneeckhout (Groen) vol in de aanval over migratie: “U maakt Vlaams Belang op die manier alleen maar groter”
    61

    HET DUEL. Mahdi (CD&V) en Vaneeck­hout (Groen) vol in de aanval over migratie: “U maakt Vlaams Belang op die manier alleen maar groter”

    In het derde ‘Duel’ in de studio van VTM Nieuws namen CD&V-voorzitter Sammy Mahdi en Jeremie Vaneeckhout, co-voorzitter voor Groen, het zondagmiddag tegen elkaar op. Het werd een vijandig duel, waarin zeer scherpe verwijten over en weer werden geslingerd binnen de thema’s zorg, landbouw en migratie. Met name over migratie gingen de twee kopstukken fel tekeer tegen elkaar. “U gedraagt zich als een aanhangwagen van extreemrechts”, zei Vaneeckhout. “Het beste communicatiebureau voor Vlaams Belang zijn de ideeën van de groenen”, stelde Mahdi.
  2. Als de camera’s niet draaien: wat denken de N-VA-militanten echt van de plannen van hun partij?
    PREMIUM
    71

    Als de camera’s niet draaien: wat denken de N-VA-militanten echt van de plannen van hun partij?

    Voor het oog van een half leger tv-camera’s heeft N-VA-voorzitter Bart De Wever gisteren zijn partijtoppers en militanten toegesproken op het langverwachte kiescongres van de Vlaams-nationalisten. Maar wat werd er náást het podium gezegd? Komt die Vlaamse regering met Vlaams Belang er? En wie mag volgens militanten nu al dromen van een ministerpost? Weg van de camera’s polste onze politieke journalist Fleur Mees naar de temperatuur. “Jambon II? Dat is geen optie.”