Steve Wozniak.
Volledig scherm
Steve Wozniak. © EPA

Wozniak: "Zelf koopt Zuckerberg alle omliggende panden voor zijn eigen privacy, maar die van ons lapt hij aan zijn laars"

Medeoprichter van Apple, Steve Wozniak, zit nooit om een kritische mening verlegen. Over het lachertje dat Facebooks databescherming van zijn gebruikers gebleken is, zegt Wozniak: "Mark Zuckerberg koopt alle huizen rond het zijne en aanpalende gronden op Hawaï voor zijn eigen privacy. Maar onze privacy, die wordt niet gerespecteerd noch beschermd". Wozniak sloot zijn account consequent af.

8 reacties

  • mich lee

    6 jaar geleden
    Pierre Godrie, door hier te reageren volgt Fb u nu ook. Ze moesten daarmee stoppen van de EU. Nu doen ze het gewoon zonder dat de EU dat ziet. Enkel en alleen omdat je dit artikel kan delen op FB weet FB dat jij hier op reageerde en welke sites je reeds bezocht (cookies) en zal het ook weten welke je nog gaan bezoeken. Ook al heb je geen account op Fb
  • Ronny Voorwaeter

    6 jaar geleden
    Apple doet net hetzelfde wat dacht je dan, hun beveiliging is veel beter maar vroeger of later zal het ook uitkomen dat de gebakken lucht dat apple verkoopt vol spyware zit.
  • Pierre Godrie

    6 jaar geleden
    Niemand word verplicht om fb te gebruiken . Fb is totaal overbodig. Dus niet komen zeiken dat je privacy geschonden word.
  • Don Tessers

    6 jaar geleden
    Alle groten hebben zo hun eigen streken.
  • Pascal Fransen

    6 jaar geleden
    Idd een schande.