Een Staffordshire bullterriër, foto ter illustratie.
Volledig scherm
Een Staffordshire bullterriër, foto ter illustratie. © Thinkstock

Baby sterft in Duitsland nadat hond des huizes in zijn hoofdje bijt

Gevaarlijke hondenIn Duitsland is gisteravond een zeven maanden oude baby overleden nadat een hond in zijn hoofdje gebeten had. Het dier -volgens de politie erg agressief- woonde bij het gezin in huis.

51 reacties

  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Ik zal nooit een kind alleen laten bij een hond, een kat, een kip, een haan, .... Een jong kind heeft de kans nog niet om te leren ermee om te gaan, zeker geen zuigeling, laat staan een kleuter. Te veel mensen bovendien grijpen vanwege het 'macho-allure' naar die terrierrassen zonder enige notie van hondentraining. Een hond wilt altijd hogerop in de rang. Een zuigeling kan een bedreiging vormen in de psyche van de hond. Een kleuter maakt een verkeerde beweging. En klaar is kees.
  • MICHEL VANDERMEERSCH

    6 jaar geleden
    Overkomt meestal mensen met lagere klasse . Bij gekruiste honden is de kans dat karakter van dit soort honden dan ook minder betrouwbaar zijn . Ik ben fan van die honden . Maar ik ben al een tijd voorstander om een soort attest te behalen om bepaalde soorten powerdogs.
  • Guido Swerts

    6 jaar geleden
    Zulke kunstmatig gekweekte,gruwelijk sterke aanvalshonden dient men te verbieden en het ras stilaan te laten uitdoven,het is en blijft anders een gevaar voor vele onwetenden.
  • Robby Goossens

    6 jaar geleden
    Als een viervoeter een mens dood word hij altijd afgemaakt. En als 1 mens iemand dood is het meestal weer een verward persoon wat nog 5 keer een kans krijgt of papier moet prikken
  • Guido Swerts

    6 jaar geleden
    De ouders zouden moeten vervolgd worden wegens onbekwaam en nalatigheid door zo'n levens-gevaarlijke vechthond bij dat arm kindje te laten.RIP arm kleintje en moge gerechtigheid toch nog geschieden.