Wim Lybaert en Hilde Crevits (CD&V).
Volledig scherm
Wim Lybaert en Hilde Crevits (CD&V). © RV

'De Columbus' (Eén) ★★★★☆: "Of het nu in zijn moestuin of met soortgenoten van vlees en bloed is, er bloeit altijd iets moois tussen Wim Lybaert en zijn subjecten"

Een programma over onthaasten en genieten? Een kolfje naar de hand van moestuinman Wim Lybaert. In De Columbus hijst de programmamaker zich iedere week aan boord van een tot mobilhome omgetoverde schoolbus voor een vier dagen durende roadtrip op 'goed geluk'. 

33 reacties

  • Hugo De Schutter

    6 jaar geleden
    560 km op 4 dagen tijd, dat is dus ongeveer 2 uur rijden per dag aan 70km/u?
  • Bert Boedts

    6 jaar geleden
    wat mij stoort zijn de mensen die zitten af te geven op dit programma ,en op alle programma's in het algemeen , vroeger amper een paar zenders en nooit gezaag ,nu massa's zenders ,aan al deze mensen zou ik zeggen ,dat bakje met gekleurde knopjes is een zapper , gebruik hem en stop met steeds alles af te breken ,trouwens men begint over weer een politieker nvoor bart de wever in "de slimste mens " kenden niemand hem , en nu wel ,ook niks om fier over te zijn
  • Daniel Knops

    6 jaar geleden
    Ronny Van Wijngaerden, bedoelt waarschijnlijk 2* politieker in voorgaande teksten. Sta eens anders in het leven man.
  • Luciano van As

    6 jaar geleden
    Hangt af van diegene die mee op de bus stapt. Gisteren was het een zeer aangename aflevering met Hilde Crevits. Ik heb ervan genoten! Mooie beelden, fijne conversaties, wat moet je nog meer hebben ?
  • wilfried verbinnen

    6 jaar geleden
    wanneer doe zij haar werk als Minister is altijd langs de weg en dit betalen wij