Opnieuw problemen met app Argenta

© Isopix

Argenta kampte dinsdagavond opnieuw met problemen met zijn app en internetbankieren. Klanten konden een tijdlang niet inloggen door een storing.

rrln

Verschillende klanten van Argenta kregen bij het inloggen op de app van de bank dinsdagavond een foutmelding te zien, waardoor ze niet konden inloggen. Het euvel werd veroorzaakt door een storing, liet Argenta weten op Twitter.

“Waarom werkt de app WEER niet?”, klonk het onder meer op Twitter. Argenta beloofde er werk van te maken, maar daar nam niet iedereen genoegen mee. “Ja, dat zeiden jullie vorige week ook steeds... ‘Deze namiddag is het in orde’ #dejavu #pleasenotagain”, luidde een reactie.

(Lees verder onder de tweets)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Na enige tijd leken de problemen te zijn opgelost. “Het lag er inderdaad kortstondig uit maar zou nu weer moeten werken”, schreef Argenta.

Probleemweek

Argenta kampte de voorbije week met problemen aan zijn IT-infrastructuur. Als gevolg konden klanten niet internetbankieren en niet mobiel bankieren via de app. De bank gaf vrijdagvoormiddag nog voorrang aan het betalingsverkeer en de kantoren. Bedoeling was om internetbankieren donderdagavond weer op te starten, maar de bank zag daar uiteindelijk van af. Maar sinds vrijdagmiddag zijn alle diensten dus opnieuw beschikbaar.

Zondag begon Argenta met het uitbetalen van schadevergoedingen aan klanten die hinder ondervonden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen