‘Op één’ start op woensdag 25 april.
Volledig scherm
PREMIUM
‘Op één’ start op woensdag 25 april. © VRT

Kobe Ilsen trekt in ‘Op één’ de wereld rond voor een stand van ons land: "Soms moet je ver reizen om te beseffen hoe goed we het hebben"

Te warm, te koud. Te nat, te droog. Te veel files, te ­weinig groen. Te veel taksen, te weinig pensioen. Ja, we durven al eens wereldkampioen zagen en zeuren zijn. Dat vond ook tv-maker Kobe Ilsen (36), die voor het nieuwe ‘Op één’ de wereld rondtrok om een stand van ons land op te maken. "Soms stond het huilen me nader dan het lachen." 

3 reacties

  • René Mattyns

    6 jaar geleden
    Triestig, héél triestig vergelijkingen te maken, om maar ineens mee duidelijk te maken dat je geld kan verdien door de miserie van een ander.Er niet bij stil staan dat wat je zaait, meestal kan oogsten.Vanzelf komt het er niet alhoewel het nu meer de trend is mensen, vooral domme, zoiets te laten geloven.
  • danny verbeeck

    6 jaar geleden
    Het wereldje in de showbizz , is dan veel beter dan het wereldje " werken voor nen baas, in ploegen, aan de band, in weer en wind ,....en onder een pak stress. Kruip eens voor onbepaalde tijd in de huid van de arbeider.
  • gustaaf carpels

    6 jaar geleden
    Zo zie je je de wereld ook op de kosten van de belasting betaler Wat voor nut het heeft al de sociale voorzieningen Hebben vakbondsmensen voor gevochten Dus vergelijk ons niet met andere landen waar ze geen sociale voorzieningen hebben of waar de bedrijven nog gebruik maken van het gebrek aan Sociale Wetgeving