Personeel aan het werk bij Eurocontrol in Brussel.
Volledig scherm
Personeel aan het werk bij Eurocontrol in Brussel. © EPA

Eurocontrol waarschuwt vliegtuigmaatschappijen voor luchtaanvallen, Rusland dreigt raketten VS neer te halen

De Europese luchtverkeersleiding Eurocontrol waarschuwt luchtvaartmaatschappijen voorzichtig te opereren in het oostelijke deel van de Middellandse Zee. Dat heeft te maken met een mogelijke luchtaanval op Syrië in de komende 72 uur. Verwacht wordt dat Amerikaans president Donald Trump vandaag een beslissing neemt. Rusland dreigt er intussen mee Amerikaanse raketten neer te halen.

133 reacties

  • Guy Van Becelaere

    6 jaar geleden
    X aantal jaren geleden heeft een Belgische Navo secretaris generaal verklaard dat wo,3 in het midden oosten zou beginnen en werd prompt ontslagen en niet wegens Agusta, en hij krijgt waarschijnlijk gelijk, en voor de linksen hier het is de schuld van de nva zeker
  • Tom De Bondt

    6 jaar geleden
    Rusland heeft het recht om in Syrië te zijn, de Amerikanen niet, en ze hoeven er al zeker niet met raketten te schieten. Uit de lucht halen dus.
  • Karel Valgaern

    6 jaar geleden
    Philip Maes; kom toch géén leugens vertellen. OCPW is minder gepolitiseerd dan een VN onderzoek. Maar de VS kan landen via de VN onder druk plaatsen, (al bewezen bij de rel rond UK en Skripak) en minder bij een onderzoek door OCPW (al is dit ook een VN-orgaan is het minder land-afhankelijk). Ook in Irak werden onafhankelijke VN-onderzoekers door amerikaanse "specialisten" onder druk gezet. Achteraf is ook gebleken dat dit mensen uit inlichtingendiensten waren.
  • Waarheid achter de schermen

    6 jaar geleden
    False flag van USA en iedereen trapt daar weer in. Man man man
  • Catt Chris

    6 jaar geleden
    Er is ene hier dat beweerd dat de NAVO, de sterkste zijn....De Rus staat al een tijdje klaar aan Finland , Estland, Litouwen etc, dat legertje heeft zich genesteld onlangs maar komt niet in de media, niet te geloven. Alle aandacht is richting Syrië maar de russen zijn sluw en slim.