© REUTERS

Juventus houdt contractsituatie van Mousa Dembélé in de gaten

Vertrekt Mousa Dembélé (30) na dit seizoen bij Tottenham? De middenvelder gaat deze zomer zijn laatste contractjaar in en de Italiaanse grootmacht Juventus houdt zijn situatie nauwlettend in de gaten. De technische staf van Juve was enorm onder de indruk van de prestatie van de Rode Duivel in de Champions League-wedstrijd in Turijn (2-2).

gegy

Dembélé en Spurs hebben afgesproken dat ze deze zomer samen zitten om over de toekomst te praten. Komt er dan geen akkoord over een nieuw contract, dan zal Spurs hem willen verkopen om te vermijden dat hij een jaar later gratis vertrekt. Als de middenvelder er niet uitkomt met Spurs, staat Juve klaar om toe te slaan.

In een interview met La Dernière Heure een maand geleden zei Dembélé nog dat er pas na het seizoen gesproken zou worden. “Want als je tijdens het seizoen praat over een nieuw contract, dan kost dat energie.” Dembélé wil duidelijk niet in dezelfde situatie terechtkomen als Toby Alderweireld. Die mag niet meer meespelen met Tottenham door een dispuut over zijn contract.