© rdr

Zoek de Mand in Duinengordel

In de Duinengordel liggen er in april en mei picknickmanden verstopt. Wie de Mand vindt, wint een luxe picknick voor 8 personen. Alle andere speurneuzen maken kans op leuke prijzen. De eerste picknickmand kan je vandaag zoeken tijdens de buitenspeeldag in het natuurgebied Oudsberg.

RDr

De zoekwedstrijd, geënt op het VRT programma iedereen beroemd, start op 18 april om 15 uur tijdens de Buitenspeeldag in de Duinengordel. Tijdens vier daaropvolgende weken kan je de Mand zoeken op zondagvoormiddag vanaf 10u. Dus zondagen 29 april en 6, 13 en 20 mei.

Hoe kan je de Mand vinden? De foto van de locatie wordt gelanceerd op www.duinengordel.be en www.facebook.be/duinengordel, telkens op vrijdag om 17 uur. Dit is de startlocatie. Herken je de plek? Rep je er dan op zondagmorgen als de bliksem naartoe zodat je om 10 uur ter plekke bent. Eenmaal op de startlocatie krijg je een extra tip waarna je zoektocht kan beginnen.

Wie de picknickmand vindt, wint een luxepicknick voor 8 personen ter waarde van 100 euro. Met de twee nieuwe spots op het fietsroutenetwerk, gloednieuwe rustlocaties aan het water, een ideale plak om te picknicken. Eentje aan de oever van de Bosbeek in Opoeteren en eentje aan het ven Ruiterskuilen in Opglabbeek.

Wie tijdens de zoekactie zijn of haar gegevens achterlaat, maakt kans op o.a. cadeaubonnen van €100. De winnaars van deze prijzenpot worden op 30 mei bekend gemaakt.Meer info en het volledige wedstrijdreglement van de Mand op de website van Duinengordel, www.duinengordel.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer