Catherine De Bolle (archiefbeeld).
Volledig scherm
Catherine De Bolle (archiefbeeld). © Photo News

Catherine De Bolle officieel ereburger van Ninove

De stad Ninove viert op 21 april het ereburgerschap van voormalig politiechef Catherine De Bolle. De Bolle is sinds 1 maart 2012 commissaris-generaal van de Belgische federale politie en was daarvoor sinds 2001 de korpschef van de politiezone Ninove. Binnenkort wordt ze topvrouw bij de Europese politieorganisatie Europol. Ze wordt daarom gehuldigd tot ereburger.

6 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    De talenten van een goeie poetsvrouw die door iedereen gewild is omdat ze meer kan en inzicht heeft om op te ruimen dan veel mannen en vrouwen wanneer krijgt die eens een standbeeld. Mevrouw De Bolle heeft doet alleen waarvoor ze betaald wordt zoals veel vrouwen.
  • censor

    6 jaar geleden
    tiens, ze staat helemaal op de foto....
  • Roland Peeters

    6 jaar geleden
    waarom? omdat ze in de tijd te klein was om bij de rijkswacht te beginnen. of omdat toen zij deelnam aan de selecties voor politiebaas men een profiel heeft gemaakt dat op haar lijf was geschreven maw men wist op voorhad wie het jobke zou krijgen!
  • José Lippens

    6 jaar geleden
    Proficiat dat een vrouw zo hoog komt, door haar talenten en bekwaamheid.
  • Marc Geerts

    6 jaar geleden
    Ik zou niet weten waarom die ere-burger moet worden. Als ze iedere burger die goed werk hebben geleverd ere-burger moeten maken dan lopen er zeer veel rond.