BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Wellens eert Goolaerts met een schitterende solo in de Brabantse Pijl

WielrennenTim Wellens heeft de Brabantse Pijl gewonnen na een fantastisch nummer in de laatste kilometers. Onze landgenoot sprong op imponerende wijze weg en haalde het solo in Overijse voor titelverdediger Colbrelli en ploegmaat Benoot. 

14 reacties

  • Jan Janssens

    6 jaar geleden
    mooie prestatie en terechte winnaar, maar LBL en de Waalse Pijl zijn toch nog andere koek. Daar komen de grote buitenlandse kleppers aan de start, de hellingen zijn veel nijdiger en LBL is bijna 60km verder.
  • Peeters Francis

    6 jaar geleden
    Het is een drama dat een jonge kerel een hartaanval niet overleefd. Een minuut stilte is normaal maar bijna elke dag sterven er jongeren waar niet over gesproken wordt en dat is heel spijtig.
  • Jan De Korte

    6 jaar geleden
    Wat wordt er hier weeral over gereageerd over het overlijden van Goolaerts. Uiteraard een spijtige zaak maar was het bij een gewone mens gebeurt dan was er hier niet zo veel aandacht voor.
  • René Van Halen

    6 jaar geleden
    Ik geloof niet in deze reacties. Anderzijds moet men ook niet overdrijven. De dood van Goolaerts is een spijtig ongeval. Dit gebeurt nu eenmaal overal. Het leven gaat echter door.
  • Stan Vankoo

    6 jaar geleden
    Maar Sagan gedraagt zich respectloos in Bredene.