AP
Volledig scherm
© AP

WHO: "Ongeveer 500 patiënten met symptomen van gifgas in Douma"

BuitenlandDe symptomen van ongeveer 500 Syrische patiënten die behandeld werden na de aanval van zaterdag op Douma, wijzen op het gebruik van giftige chemische stoffen. Dat heeft de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) gezegd. De organisatie verwijst daarbij naar rapporten van zijn medische bronnen in het land.

7 reacties

  • Johan Meulenbergs

    6 jaar geleden
    Is vreselijk .. maar wat is er echt en wat is fake?? Men wil blijkbaar een reden om wat te gaan vechten en dus nog meer onschuldige slachtoffers maken. Raf Janssens heeft volgens mij een punt .. in Irak lagen ook tonnen massa-vernietigingswapens. Deze zijn nooit gevonden, de usa heeft achteraf zelf toegegeven dat ze er nooit geweest zijn en heel die propaganda had opgezet om een reden te hebben voor de inval daar.
  • Pieter Janssens

    6 jaar geleden
    Op beelden is te zien dat ze aan de mensen een product geven in puffers ? Terwijl je bij deze gassen enkel zuurstof mag toedelen ... wat zit er in duµie puffers dat ze geven aan de mensen ? Waar komen die zo massaal van toe of geleverd..
  • Johan De Clercq

    6 jaar geleden
    Ivootje, het zijn geen gefotoshopte beelden hoor.....
  • raf janssens

    6 jaar geleden
    Raar, nu zijn er 500 patienten. In het artikel dat gisteren namiddag verscheen stond : Ook in het ziekenhuis in Douma zouden geen patiënten met vergiftigingsverschijnselen liggen. Het begint meer en meer op de "weapons of mass destruction in Irak" propagandaklucht van de Amerikanen en Britten in 2001 en 2002 te lijken.
  • Vicky Van Uffelen

    6 jaar geleden
    US vlieg erin! Frankrijk eveneens! Walgelijke assad en Poetin.... ongelofelijk