© Tinder

Dezelfde muzieksmaak? Dan vind je makkelijker je match op Tinder

Tinder en Spotify hebben de handen in elkaar geslagen. Ideaal voor wie veel belang hecht aan de muzieksmaak van de toekomstige partner of iets extra voorhanden wilt hebben om een praatje over aan te knopen. De nieuwe functie krijgt de naam 'Tinder Anthem' mee.

flb

Tinder Anthem werkt eenvoudig, via Spotify kun je op je datingprofiel een aantal favoriete songs oplijsten. Handig om een eventuele potientiële partner met dezelfde interesses aan de haak te slaan of om je aan een gespreksonderwerp te helpen als je om een verlegen zit. De app kan je op die manier ook makkelijker matchen met anderen en omgekeerd kun je ook snel wegswipen bij iemand die volgens jou een vreselijke muzieksmaak heeft.

"Muziek vormt een belangrijk onderdeel van het leggen van nieuwe connecties en de bestaande beter te leren kennen. Net zoals je graag gaat naar cafés waar ze je favoriete muziek spelen, zul je je waarschijnlijk meer aangetrokken voelen tot mensen in dat café die van dezelfde muziek genieten. Wij willen hetzelfde doen dankzij de integratie van Spotify", legt CEO Sean Rad uit.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer