AP
Volledig scherm
© AP

Amerikaans Congres legt Zuckerberg voor tweede dag op rij vuur aan de schenen: "Wat maakt jou anders dan ex-FBI-baas J Edgar Hoover?"

Facebook-CEO Mark Zuckerberg is vandaag verschenen voor het het Energie- en Handelscomité in de Amerikaanse senaat. Gisteren doorstond hij een eerste marathonzitting in de senaat, waar hij vijf uur lang ondervraagd werd. Vandaag volgde een nieuwe, vijf uur durende ondervraging. De toon was opvallend harder dan gisteren. De Congresleden uitten herhaaldelijk hun frustratie over het feit dat Zuckerberg niet in staat is om op eenvoudige vragen te antwoorden of ontwijkend reageert.

22 reacties

  • Roeland Van de Wal

    6 jaar geleden
    Velen klagen over hun privacy terwijl ze op alle mogelijke media hun mening,foto's en zelfs wat ze hadden voor hun ontbijt plaatsen...Privacy bestaat niet meer.
  • guido Bervoets

    6 jaar geleden
    Sommigen vinden het opgeven van hun privacy en hun privéleven geen probleem. Goed voor hen. Tot hun medische gegevens doorverkocht worden aan verzekeringsmaatschappijen of tot er iemand als Erdogan aan het bewind komt die het geweldig interessant vindt om te weten welke politieke ideologie en voorkeuren u er zoal op nahoudt. Of om verkiezingen te manipuleren en er opeens een brexit uit voortvloeit en een halve zool tot president van de VS wordt gebombardeerd. Dan wordt er wel anders gepiept.
  • hugo van de velde

    6 jaar geleden
    Typisch voor die pc mannen. Ze kunnen nooit een fatsoenlijke uitleg geven, want ze begrijpen het zelf niet.
  • David Bogaert

    6 jaar geleden
    Hoe denk je u prive te willen hebben via een programma waar iedereen zijn prive op post..
  • José Lippens

    6 jaar geleden
    Dat hij ook privacy gebruikt van degenen die geen Facebook gebruiken is wel een serieuze schending. Het proces dat hier in België bezig is maar een lachertje.Vooral lachen met de Belgen en hun rechtssysteem.