Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

5 gemakkelijke manieren om water te besparen

Voor degenen die al een paar weken niet zijn buitengekomen: het is warm. Héél warm. We moeten zuiniger omgaan met ons water, omdat het momenteel niet zoals gewoonlijk met bakken uit de lucht valt. Hoe je dat doet, dat leggen we je hier uit. 

11 reacties

  • christel bellemans

    6 jaar geleden
    Gaan ze op de bosuil ook niet meer sproeien of wordt dit wel geduld? Verro figaro
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    De tips zijn hier opgesteld door onrealistische allesweters. Ik ken betere tips, je zwembad niet vullen, geen gazon besproeien, groenten en fruit spoelen in een grote kom en het water gebruiken voor je tuin of planten, Een vol afwasmachine verbruikt minder water dan dezelfde handwas. Je handen niet grondig wassen met dit weer, de coli bacillekes zullen zich gelukkig voelen.
  • marie-christine coussement

    6 jaar geleden
    water opvangen van groenten wassen ...min 10 liter per dag,zeker als je slaeter bent
  • Patrizia Drowaert

    6 jaar geleden
    Binnenkort kunnen de mensen zich niet meer douchen omdat het water tarief te duur word.met dank aan België!!!! De politiekers zullen wel hun bad elke dag vol laten lopen.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    De ene mag zijn zwembad vullen en nu willen ze ons nog een geweten aanpraten dat we grote verspillers zijn als we ons elke dag douchen bij het warme weer of al eens een wasmachine meer laten draaien. Ik ga zeker op die vijf dingen niet besparen voor de luxe van privé zwembaden, dat ze die maar zwaar belasten maar die hebben waarschijnlijk allemaal een geboorde put in het zwart.