© © VRT / MNM

Buren hebben het niet zo begrepen op de lach van Julie Van den Steen

Dat Julie Van den Steen een immer vrolijk karakter heeft, mogen de luisteraars van de radiozender MNM iedere ochtend aan den lijve ondervinden. Toch kan niet iedereen het altijd even goed vinden met de goedlachse radiopresentatrice. Dat blijkt uit een bericht dat ze woensdagnamiddag op Instagram postte.

nadb

Julie Van den Steen lacht graag. Heel graag. Denk maar aan de meest recente marathonradio van MNM, waarbij de presentatrice maar liefst zes minuten lang de slappe lach had.

Lees hieronder verder

Maar niet iedereen kan haar luide lach altijd appreciëren. Zo ontving de radiopresentatrice onlangs een briefje van haar buurvrouw. “Dag Julie”, staat er te lezen. “We vinden je heel leuk maar kan je iets minder lawaai maken aub? Je lacht heel luid...”

Van den Steen kan er gelukkig zelf om lachen. Ze vergeleek zichzelf zelfs met Janice uit ‘Friends’, die er een legendarische lach op na houdt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer