photonews
Volledig scherm
© photonews

Hommeles in atletiekland: vriend van Nafi Thiam wil polsstokken niet teruggeven aan ex-club

AtletiekTienkamper Niels Pittomvils, de vriend van olympisch kampioene Nafi Thiam, ligt in conflict met zijn vroegere atletiekclub Looise AV. De reden van het dispuut: tien polsstokken. Pittomvils wil de stokken niet teruggeven omdat hij van oordeel is dat zijn ex-club hem nog 2.000 euro schuldig is. De zaak kwam gisteren voor de burgerlijke rechtbank van Hasselt.

6 reacties

  • Frank bollen

    6 jaar geleden
    Het is bij elke club zo dat het geld pas bij het begin van het volgende seizoen gegeven word. Kijk maar op de websites van verschillende clubs. IN hun reglement staat overal dat je bij die club moet bijven om het geld te krijgen. Wij zijn ook naar een andere club gegaan,en kregen ook niet het geld van het voorbije seizoen.
  • Christel Verhaeren

    6 jaar geleden
    Die premie is verdiend door prestaties geleverd tijdens het seizoen. Als die later wordt uitbetaald, ok, maar dan moet de club zijn woord houden! Als een atleet besluit om over te stappen naar een andere club, raakt dat niet aan zijn geleverde prestaties van het seizoen doorvoor én tijdens lidmaatschap van de vorige club. Dus: betalen moet die club!!!
  • Johannes Lagendijk

    6 jaar geleden
    Een conflict over polsstokken?? En ik maar denken dat wij Nederland de weg kwijt waren...
  • Jos Theys

    6 jaar geleden
    Hoger springen en minder processen voeren is de boodschap.
  • SAM Bedfort

    6 jaar geleden
    Wat een lage streek van die atletiekclub.
  1. Seppe Rotty (Roeselare) voor de tweede keer Volleyballer van het Jaar
    VOLLEYPROMS

    Seppe Rotty (Roeselare) voor de tweede keer Volleybal­ler van het Jaar

    Gisteravond – drie dagen voor de start van de titelfinales tussen Maaseik en Roeselare – werden de Volleyproms uitgereikt, prijzen voor de uitblinkers van het competitiejaar. De nieuwe stemgerechtigden – spelers en coaches – opteerden voor uitgesproken ‘jonge’ spelers. Seppe Rotty (Roeselare) won na 2022 voor de tweede keer bij de mannen, voor Manon Stragier (Asterix Avo) werd het een eerste bekroning. Rotty haalde het in de top drie van zijn ploegmaat Simon Plaskie en als derde Martin Perin (Maaseik), wat eerder een emotionele keuze was na zijn hartfalen en het onmiddellijk stopzetten van zijn spelerscarrière. Eén grote verrassing: niet Steven Vanmedegael (bekerwinnaar met Roeselare en opnieuw titelfinalist) werd uitgeroepen tot coach van het jaar, wel Christophe Achten die met Aalst de competitie op de derde plaats afsloot. Spelers van Roeselare en Maaseik – in volle voorbereiding op de titelfinales – bleven afwezig op de gala-avond.